>

Vinn boken SNABBA CASH !!!





Nu drar jag igång årets första tävling där du kan vinna pocketboken SNABBA CASH !

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar där du svarar på frågan :

Vilken är den bästa boken du läst  och varför? 

Tävlingen pågår tom Lördagen den 30 januari !!!

Lycka till !!!



Kommentarer


Postat av: Lovisa Jivhed

Jag vill gärna tävla om boken!



Den bästa boken jag läst är Sandor Slash Ida.

Motiveringen är den att boken speglar tonåren mycket bra. Man inser att man inte är ensam om sina känslor eller upplevelser. Jag har innan känt mig mycket ensam och mobbad, tillochmed fått kontakta hjälp.

Man blir så fångad i själva boken, man vill aldrig släppa den och den får en att känna känslorna som dom beskriver. Mycketmycket underbar bok.

2010-01-08 @ 21:15:45


URL: http://lovisajivheds.blogg.se/


Postat av: rebecca

Hej :)

Den bästa boken jag nånsin läst, läste jag för bara en vecka sen.

Den heter "Tre Sekunder" och det är Roslund och Hellström som skrivit den.



Boken är så bra som den på grund utav att man aldrig vill sluta läsa, den får en att känna, höra och känna det som karaktärerna i boken gör.

Den är fantastisk!

2010-01-10 @ 21:49:47


URL: http://pimpyellow.blogg.se/


Postat av: ANNAS TÄVLINGSBLOGG

Jag har tipsat om din utlottning här



http://molnboanna.blogg.se/2010/january/vinn-bok.html

2010-01-13 @ 19:53:25


URL: http://molnboanna.blogg.se/


Postat av: bitte

Den bästa boken jag läst heter Ryttare av Jilly Cooper. läs den säkert 100 gånger och lipar varje gång när den är slut. Helt underbart bra är den.

2010-01-13 @ 20:31:20


URL: http://www.lovemercury.se


Postat av: care69

Jag gillar böckerna om Ayla. (Grottbjörnens Folk, hästarnas dal mm)

De är fängslande och mycket beskrivande. Man drömmer sig bort i tiden...

Har svårt att släppa dem när jag börjar läsa.

2010-01-13 @ 20:45:38


URL: http://care69.blogspot.com/


Postat av: EMma

Bästaboken jag läst är Camilla LÄckbergs stenhuggaren. Jag sträckläste boken totalt. Alla hennes böcker är såå bra.

2010-01-13 @ 20:50:14


URL: http://petersson84.blogg.se/


Postat av: Kajsa

Den absolut bästa, eller den som verkligen jag fastnade för var pojken som kallades Det. Så himla sorglig, en sån bok som inte går att sluta läsa.

2010-01-13 @ 20:50:22



Postat av: Ingrid

Åh jag är jättegärna med och tävlar! Jag har bara hört bra saker om den här boken :)

Den bästa boken jag nånsin läst måste vara Alkemisten av Paulo Coelho. Fast samtidigt så måste jag nog säga att alla hans böcker är fantastiska. De har ett sånt djup i sig, och så vackert budskap. Det är nog näst intill omöjligt att inte beröras av han böcker.



Om du gillar att läsa får du gärna kolla in på min blogg. försöker läsa ganska mycket så det kommer regelbundet upp nya bok-tips hos mej :)



Kram så länge!

2010-01-13 @ 22:31:12


URL: http://p0llys.blogg.se/


Postat av: Malin

Den bästa boken jag läst är nog Twilight. Finns många anledningar, men en stor del tror jag var för att det var första boken jag läste på engelska som jag faktiskt gillade. Jag ville bara läsa mer och mer och hade riktigt svårt att lägga ifrån mig den! Den innehöll allt en bra bok ska ha och även fast de gjordes film av den kunde den inte alls mäta sig med boken. På de sättet vet man att man läst en riktigt bra bok!

2010-01-14 @ 15:16:05


URL: http://maulun.blogg.se/


Postat av: C A R I T A

Men jisses, vad svårt. Jag har ju läst många bra böcker :) Men Vingklippt ängel är riktit bra, av Berny Pålsson. Jag tycker hon skriver väldigt bra och man kan inte sluta läsa Sen tar den upp ett ämne som jag själv står nära och det är intressant att läsa andras syn på saken och hur dom mår liksom.. Boken fångade mig!

2010-01-14 @ 16:48:25


URL: http://blacklion.blogg.se/


Postat av: Sofia

Hej!

Jag vill gärna vinna bokan och den bästa bok jag läst är Påven Johanna. Anledningen är solklar: att vissa, framför allt kyrkan, menar på att män skulle vara mer värda. De förnekar att de funnits en kvinnlig påve, trots allt det finns dokument på detta. Katolska kyrkan är alltså väldigt rädda om sitt "rykte". Läs den så förstår ni mer vad jag svamlar om ;)

2010-01-15 @ 04:39:28



Postat av: Stina Olofsson [fotoblogg]

Den bästa boken jag har läst är nog Gömda av Liza Marklund, och de andra böckerna i samma serie. De är så himla offatbart det som händer och man förstår verkligen inte att det finns folk som har levt så som de gör. Väldigt hemskt, men böckerna är grymt bra!

2010-01-17 @ 15:24:17


URL: http://stinaaolofsson.blogg.se/


Postat av: Sophie

Jag är med och tävlar.. :)



Bästa böckerna jag läst är de 4 böckerna av Dave Pelzner som är en självbiografi av författaren själv. De är så fängslande över att många barn verkligen har det svårt med familjerelationer.

2010-01-17 @ 15:25:34


URL: http://sophieannamaria.blogg.se/


Postat av: Totte

DesertWalker.. Handlar om en kille som går ut i Irakkriget för att han vill tjäna sitt land.. Dock så är inte kriget som han har tänkt sig och han ångrar att han gick med.. Riktigt bra bok för den tilltalar oss så mycket =) Rekomenderar till alla ungdomar =)

2010-01-17 @ 15:25:56


URL: http://tottejohansson.blogg.se/


Postat av: JULIASJ

den bästa boken jag läst måste nog vara "14 år till salu"



Det är en svensk sann histora och den är så grym och hemsk. Men samtidigt så stark och man vill aldrig sluta läsa den. Jag läste ut den på en dag bara för att man verkligen ville veta hur de skulle gå. En tjej som tar sig igenom tuffheter och aldrig ger upp. Boken ger hopp på att allt kan bli bra men världen är inte helt utan hinder.

2010-01-17 @ 15:27:04


URL: http://juliasj.blogg.se/


Postat av: Malin

Hej!

Det absolut bästa boken jag har läst är faktiskt snabba cash. Jag har aldrig någon fastnat och sträckläst en bok så som jag gjorde med Snabba cash. Jag har säkert läst den 40 gånger och ändå blir jag aldrig less den.

Däremot äger jag den inte, och jag vill väldigt gärna ha den. Äger uppföljaren "aldrig fucka upp" som jag inte tycker är ens i närheten så fantastisk som snabba cash är.

Det är synd att filmen Snabba cash skiljer sig så mycket från boken, hade sett fram emot den väldigt länge och blev sjukt besviken.

Jag håller mig till boken och hoppas på att få den en vacker dag ;)

2010-01-17 @ 15:27:44



Postat av: Hanna

Den bäsata boken jag läst heter Anybody out there (Är det någon där?) och är skriven av Marian Keyes. Jag blev så himla chockad när jag läste boken, för att handlingen tog en sådan oväntan vändning som förklarade allt som hänt innan. Sammtidigt som det löste problemet så var det väldigt tragiskt.

Boken handlar om en tjej som förlorat allt och hennes väg tillbaka till verkligheten. Rekomenderas starkt!!

2010-01-17 @ 15:31:47


URL: http://hanninator.blogg.se/


Postat av: Johannapanna

Jag vill :D



Den bästa boken jag läst är nog... Hm... Eragon tror jag. För den handlar om att bli vuxen, att ta mer och mer ansvar och att stå för det man tycker, men även för det man gjort.

Den utspelar sig för länge sedan, men man kan relatera till nu med, det tycker jag är riktigt skickligt gjort! :D

2010-01-17 @ 19:39:41


URL: http://johannalive.blogg.se/


Postat av: Malin

Bästa boken jag läst är This charming man. För att den handlar om kvinnor som vågar stå på sig och sätta dit mannen som charmade dem alla men i slutändan behandlade dem fruktansvärt illa.

2010-01-18 @ 15:23:16



Postat av: johanna mattila

Den bästa boken jag någonsin läst är "Pojken som kallades det" för den är så gripande och är full med känslor så man kan inte sluta läsa, den är riktigt hemsk men ändå läser man för allt känns så verkligt, sättet han beskriver känslor och hur har skriver är bara allmänt underbart.. :)

2010-01-21 @ 00:07:59


URL: http://astoryofmylife.blogg.se/


Postat av: anna

Bamse är bäst.. för att barnen gillar den starka och snälla björnen :-)

2010-01-21 @ 17:58:27


URL: http://www.swedishplate.se/se/grp/nappar


Postat av: evamar

Min favorit är nog Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. När den kom kändes den så ny och annorlunda från allt annat jag hade läst och jag tror att lite av charmen med den var att det var en sån Pippi Långstrump-känsla över Lisbeth Salander. Nu har den första förälskelsen svalnat och det är kanske dags att läsa om den?



Snabba Cash har jag inte läst men det är kanske dags för en ny svensk favvoförfattare?



PS, Jag har länkat;''http://evamar.blogg.se/2010/january/bok-30-jan.html

2010-01-21 @ 21:49:14


URL: http://evamar.blogg.se/


Postat av: Hanna Nystrand

Hej! Den bästa boken jag läst är helt klart "Pojken som kallades det" men har velat se Snabba Cash sen den började visas på bio men många säger att boken är otroligt mycket bättre, så skulle jättegärna vilja läsa den.. Då kan jag hoppa bioupplevelsen!



Tack för chansen!



Kram Kram

2010-01-21 @ 22:57:37


URL: http://h88.blogg.se/


Postat av: Jessica Rickardsson

Den bästa bok jag läst är helt klart George Orwells bok "1984". Språket i boken är alldeles underbart och trots att den skrevs långt före sin tid är den en fantastisk skildring av ett samhälle som liknar det vi är på väg in i.

2010-01-21 @ 22:58:59


URL: http://www.busdjur.se


Postat av: Millah

Som en har sagt här ovanför.. Pojken som kallades det och böckerna efter den.. Dom är så otroligt råa och gripande.. Det skär i hjärtat när man läser dom.. Hemska men man kan ändå int sluta läsa



Tack för den hära underbara tävlingen kramar

2010-01-21 @ 23:28:06


URL: http://millahoman.blogg.se/


Postat av: suss

Jag är sjukt förtjust i Jakten på Röd Oktober av Tom Clancy. Suverän bok och suverän som film. Fast jag måste också nämna de tre böckerna om Lisbeth Salander, Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes. Mycket spännande och väldigt svåra att lägga ifrån sig!

Böcker är världens bästa avkoppling!!!

= )

2010-01-21 @ 23:50:48



Postat av: Sanna

Den bästa bok jag läst är Tommy Deogans bok "Blodsbröder". Den letade sig rakt in i hjärtat och fick mig verkligen att fundera på vad som är värt någonting här i livet.

2010-01-22 @ 06:37:57


URL: http://sannanaeaes.blogg.se/


Postat av: Lene-Therese

Jag tävlar för min pojkvän och får väl svara för honom då; han älskar dan browns böcker, har svårt att välja ut en favorit och fastnar lätt i dem i timmar. Tror han älskar dem för att de innehåller många karaktärer och information som hjärnan måste jobba för att hålla isär. En utmaning alltså.

2010-01-22 @ 07:11:19


URL: http://lenetherese.blogg.se/


Postat av: Emma

Den bästa bok jag har läst heter "Kort kjol". Den är en ungdomsbok som handlar om kärlek och vänskap. Älskar böcker där man kan känna igen sig i vissa samanhang :)



Den är svinigt bra!

2010-01-22 @ 08:39:32


URL: http://[email protected]


Postat av: mamma Mia

Den bästa boken jag läst är I taket lyser stjärnorna, handlar om en tjej vars mamma dör i canser...

Jag vill vinna för min dotter skull, hennes pojkvän lånade boken , glömde bort sig lämnade in boken på loppis, ganska taskigt eller hur... har ingen blogg, men det kanske går ändå..kram mia

2010-01-22 @ 09:19:07



Postat av: N I L M A

Oj, vad svårt. Jag slukar böcker som en galning men absolut bäst är nog Änglar & Demoner av Dan Brown. Och varför? Den är så spännande att jag får ont i magen och vägrar släppa boken. Det blev många försovningar på grund av det, haha! :)

2010-01-22 @ 10:01:28


URL: http://nilma.myshowroom.se


Postat av: Pania

Oj vad svårt. Den bästa boken jag läst vet jag inte om det är men den är absolut top 10 :P Rödavita rosen. Jag vet egentligen inte varför jag föll pladask för den. Kanske för att det var en blandning av en kärlekshistoria och poesi. Väldigt läsvärd är den iaf!



Hoppas jag vinner, skulle vara kul att läsa snabba cash :)

2010-01-22 @ 10:22:55


URL: http://paniat.blogg.se/


Postat av: Linda

Hejsan!



Vilken kanonvinst du lottar ut! Hoppas att jag har turen med mig ;)



Min absoluta favoritbok är "Flickorna från Riyadh" av författaren Rajaa Alsanea. Jag tycker det är en otrolig berättelse som skildrar några tjejers liv i Saudiarabien. Har du inte läst den tycker jag att du ska göra det. Varför det är min favoritbok är dels för att jag är väldigt intresserad av andra kulturer, men även för att denna bok symboliserar att inget är omöjligt. Kvinnan bakom boken har lyckats göra det omöjliga, ge en sann bild av det annars så stängda Saudiarabien. Trots att författaren blivit hotad till livet valde hon ändå att publicera boken. Snacka om att vara modig! En grym bok om kärlek, kultur, religion men framförallt vänskap.



Tack för en superbra blogg!

2010-01-22 @ 10:34:33


URL: http://www.tusenskona.wordpress.com


Postat av: STELLANS

Den bästa boken jag någonsin läst är "Aldrig Fukka Upp" Av Jens L.



Jag läste den väldigt nyligen då jag fick den i julklapp. Hade inte önskat mig den, då jag inte tyckt att Jens böcker var något för mig. Men jag gav "Aldrig f..." en chans, och började läsa. Jag blev så förvånad! Jag kunde inte sluta läsa. Låg uppe till 3 på nätterna i en vecka sen var boken slut.



Den boken har allt, spänning, humor, kärlek, krig, problem, osv. Den är verkligen för alla. Och Jens L är en av de bästa författarna någonsin!



Tack för mig :)

2010-01-22 @ 11:19:07


URL: http://stellans.devote.se


Postat av: JENNIE - EN ANNORLUNDA BLOGG

Gömda!



Inte enbart för att det är en sann berättelse utan för att den var så gripande och man fick en riktigt tankeställare att det faktiskt finns folk som lever i en sådan värld att ständigt varje dag behöva vara rädd. Att varje dag behöva utstå misshandel både verbalt och fysiskt. Det är en hemsk bok men ändå en bok som alla skulle behöva läsa. Det gör att man uppskattar det som man själv har mer eftersom man vet att det finns folk som har det värre. Mycket värre!

2010-01-22 @ 12:16:34


URL: http://jenniesplace.blogg.se/


Postat av: Sallyomuffy

Hej Hej!

Du har en jätte fin blogg :D

Den inspirerar mig mycket!

Jag är jätte gärna med i din tävling!!



Det finns många mega bra böcker jag har läst,

men det är ändå jätte svårt att välja en. Hm...



Den bästa boken jag har läst är nog Samurajens döttrar av Maya Snow. Den är grymt bra!

Jag har utsett den som min favorit bok för att författaren håller spänningen på en jätte hög nivå,

Hana o Kimis farbror hade dödat sin bror för att han ville bli länsherre. Farbrorn har också dödat deras 2 broder. Senare måste Hana o Kimi fly till en samurajskola, de låtsades att de var pojkar.

Och deras farbror letar efter Hana o Kimis lille bror, för om länsherren har avlidits då ska väl sonen ärva hans titel. Men farbrorn vill såklart vara länsherren. Det var ett spännande äventyr.

Boken har inte slutats än.



Ha en bra dag,

Kram från sallyomuffy

2010-01-22 @ 14:44:20


URL: http://sallyomuffybloggen.blogg.se/


Postat av: ElinArmour

"Kirre"

Helt klart den bästa!

Boken fick mig att gråta, le, bli frustrerad...ja allt! Den berör en ända in i benmärgen!

Så, därför är den bäst.!

2010-01-22 @ 14:59:00


URL: http://elinarmour.blogg.se/


Postat av: Lilli

Första Twilightboken for sho! Den är mkt bättre än filmen.Mer romantik och spänning!

2010-01-22 @ 16:21:24



Postat av: Gabbies

Åhhh jag älskar och läsa, är redan inne på min tredje bokj för i år. Min absolut favoritförfattare är Marianne Keyes, hon skriver chicklit böcker med massor av humor. Vilken av dom som jag gillar bäst kan jag inte välja. En annan favorit är den jag nyss läst ut "En hjärtformad ask" det var en sån där bok som man inte kan lägga ifrån sig.



Hoppas på tur!



Postat av: TESS

Den bästa boken jag har läst är nog Genom dina ögon. En sån underbar bok som man verkligen lever sig in i. Handlingen är lite annorlunda, låter bara helt knäppt när man försöker förklara boken för någon, haha, men det är världens bästa bok! :)

2010-01-22 @ 18:57:06


URL: http://theresewahlsten.blogg.se/


Postat av: mathilda

den bästa boken jag har läst är ljudet av ditt hjärta

varför:för att det finns så mycke spänning och kärlek i boken

jag ville inte lägga från mig den

tävlar gärna

2010-01-22 @ 22:12:48


URL: http://filmfrek.blogg.se/


Postat av: Josefine

Var nyss & såg denna film på bio & tyckte den var riktigt bra :) Bästa filmen jag sett på länge. Dock har jag hört att många säger att boken är mycket bättre, därför känns det ju som jag måste läsa boken också :) Gillar att kunna se både bok & film & sedan jämföra :)



Bästa boken jag läst måste jag nog säga är första stieg larsson boken (män som hatar kvinnor). Hur bra som helst! Var tvungen att sträckläsa den & kunde absolut inte lägga mig & sova när jag väl börjat läsa. Spännande genom hela boken! Den önskar jag att jag kunde läsa igen & inte veta något om :) Så det är absolut den bästa boken hittills!



Kramar Josefine.

2010-01-22 @ 22:57:27


URL: http://xjosefinex.blogg.se/


Postat av: lulluq

så otroligt svårt att välja, jag är en riktig bokjunkie haha :)

men måste säga att the dirt, Mötley Crües självbiografi, är otroligt bra! speciellt på eng. man blir förfärad och förundrad. mycket intressant och rolig och allt vad den är!

snabba cash har jag varken läst eller sett. så det hade inte alls varit fy skamm att få den!

kram, lullu

2010-01-23 @ 20:17:17



Postat av: rille

Okänd soldat av Väinö Linna. Inget uppmuntrande bok men vill vill man läsa en krigsskildring som träffar som det berömda knytnävsslaget i magen, är det den här klassikern som ska fram. Tar ett litet tag att komma in i, men sen går det inte att sluta.

2010-01-23 @ 22:59:04



Postat av: Malin "MBJ" Bjurling

Den bästa boken jag läst är nog första Gossip Girl boken, för jag älskade alla karaktererna och i den boken beskrevs alla karakterer så bra och allt kändes som att det faktiskt skulle kunna vara så där borta någonstans. Inget djupt alls med det men jag var också typ 14 år då och är bara 17 år nu, så jag har inte hunnit kommit igenom så många böcker än. puss.

2010-01-24 @ 03:45:14


URL: http://bjurling.blogg.se/


Postat av: Sizzy

En av de bästa böcker jag någonsin läst är Hungerspelen av Suzanne Collins. Jag älskar när det är lite övernaturligt och boken är verkligen spännande :) Rekommenderar den för folk som gillar fantasy böcker, men även för de som gillar framtidsböcker.



Kramar <3

2010-01-24 @ 11:50:06


URL: http://sizzy.blogg.se/


Postat av: Gina

Älskar böcker som är baserade på sanna historier, och de böcker jag fastnat för måste vara Gömda och Asyl av Liza Marklund. Tycker böckerna är otroligt starka och man vill inte lägga ifrån sig de. Den styrka och kärlek som förmedlas i böckerna är otroligt rörande.



Sett snabba cash nu 5 gånger på bio.. helt förälskad i filmen och skulle vara kul att se om boken lever upp till allt bra jag hört om den.

2010-01-24 @ 15:49:07


URL: http://ginass.blogg.se/


Postat av: Cecilia

En bok som jag har läst ett flertal gånger är "Bara Alice" av Maggie O'Farrell. Den handlar om Alice som plötsligt en dag kastar sig ut framför en bil. En sorglig men spännande berättelse..

2010-01-25 @ 20:13:14



Postat av: Deliquate

Den Vita Liljan av Elisabeth Nemert. Underbar bok! Trots att huvudpersonen får gå igenom både det ena och det andra så är det inte någon särskilt hemsk historia. Lite Cross-dressing när hon klär ut sig till man och mycket kärlek - massor med plus för det. Det enda jag är lite besviken över är att den slutade ganska abrupt. Det hade känts bättre om den hade dragit ut lite på historien som den gjorde i början. Två eller tre kapitel till hade inte skadat.



Vill verkligen läsa Snabba Cash - kanske en ny favoritbok ;)



Kram

2010-01-26 @ 17:54:22


URL: http://blog.thefrojd.com


Postat av: Emma

Jag gillar Marian Keyes böcker och läst alla av henne..

Vill gärna vara med och tävla då jag vill se denna film sen men först läsa boken.



mvh emma

2010-01-29 @ 17:58:40


URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/


Postat av: Emma

The Twilight Saga, kan inte välja vilken av böckerna men de är otroliga!! Handlingen, karaktärerna, ja; ALLT. När man väl börjat läsa dem så är man fast, om och om igen kan man sitta och läsa dem +se på filmerna. Det går inte förklara känslan när man läser dem <3



Kram

2010-01-29 @ 18:07:49


URL: http://emmaanystrom.blogg.se/


Postat av: jessica

Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Skulle vara så roligt att få läsa den boken! Den bästa boken jag har läst är nog Twiligt boken! Så spännande och bra bok! Fastnade direkt när jag började läsa den och det har jag aldrig varit med om tidigare! =)



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2010/january/vinn-boken-snabba-cash.html#comment



Hoppas på tur!

/Jessica

2010-01-29 @ 23:12:21


URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/


Postat av: getpalmd

Oj svårt val.. jättesvårt val.. kanske någon av Dan Browns böcker? :-) Da Vinci koden gillade jag.

2010-01-30 @ 00:30:38


URL: http://www.getpalmd.com


Postat av: Jennifer

Hej:)

Den bästa bok jag har läst är Ljudet av ditt hjärta. Jag älskar twilight serien och jag tycker Edward och Bellas kärlek är så himla fin. Något som varendra tjej borde få vara med om! Jag är jättesugen på att se snabba casch på bio men jag skulle vilja läsa boken först:) Hoppas på tur/ Jennifer

2010-01-30 @ 11:30:26


URL: http://jenniferlovstrom.blogg.se/

Talk to me

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din bloggadress:

Det jag ville säga är att:

Trackback