>

TÄVLING !!! VINN EN VÄCKARKLOCKA MED NATURLJUD !


Nu är det dags för min lilla hösttävling där du kan vinna en väckarklocka.

Vakna till rinnande ljudet av vattenfall eller  ljudet av vågorna som slår i klipporna.

Klockan har 6 sköna naturljud och 6 mysiga färger den lyser i.

 







                                




Allt du behöver göra för att vinna denna klocka är att skriva en kommentar 
varför klockan skulle vara bra för just dig.
Länka gärna !

Tävlingen avslutas  tisdagen den 10e november kl. 12:00

Lycka till !!!







Kommentarer


Postat av: D E L L A

sv; Ja, sant :)



Kan tävla, Hmm.. Behöver den eftersoma att min mobil har fått riktigt dåligt ljud. Vaknar sent jämt, så händer att jag måste springa till tunnelbanan ofixad för att hinna till skolan. :)

2009-11-01 @ 02:00:32


URL: http://dellas.blogg.se/


Postat av: patricia

hejsan, skit skön blogg btw! jo jag skulle verkligen vilja vinna väckarklockan för min nuvarande vart ja så irriterad på för den knappt funkade så ja kastade den i backn(?!) haha riktigt dumt gjort, men ringningen var verkligen hemsk på den, däför vart jag riktigt glad när ja såg att man kunde vinna denna för jag tror att det kommer bli roligare att vakna och att man faktiskt går upp om det är lite roligare ljud, så jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävligen! puss!

2009-11-03 @ 18:38:28


URL: http://patriciapettersson.devote.se


Postat av: Ylva

Kan också tävla. Jag har ingen bra väckarklocka utan en mobil som inte alltid håller sitt batteri så pass full.

2009-11-03 @ 18:54:23


URL: http://ypax.wordpress.com


Postat av: aleeekz

jag har sjukt svårt för att vakna till min mobil då den hela tiden åker ner på golvet och man måste leta under sängen stup i kvarten. skulle vara så skönt med en riktig klocka som är mysig att vakna till :).

2009-11-03 @ 19:14:16


URL: http://voffsen.blogg.se/


Postat av: Lilla jag

Å vilken fin :) Den vill jag gärna vara med och tävla om :)

2009-11-03 @ 23:40:54


URL: http://irenev.blogg.se/


Postat av: maria

hmm.. varför den skulle vara bra för mig... för att min mobil badat och ljudet slutat funka så att ta sig upp på mornarna är inte de lättaste när den bara vibrerar ;)

2009-11-03 @ 23:48:51


URL: http://iiaaa.blogg.se/


Postat av: Alexandresen

Nice det verkar vara en intressant lösning att vakna på om man inte har svårt att stiga upp på förstås. Man kanske får en mer possitiv och mer gladare dag. Ex nu när det närmar sig mörkare tider så kan de nog vara bra att vakna till :) Man kan alltid hoppas på att det är en som vinner för chansar man eller provar då har man ju heller ingen chans att vinna. :)

2009-11-03 @ 23:50:23


URL: http://alexandresen.blogg.se/


Postat av: Sanne - bloggdesigner

Jag skulle vilja vinna den här väckarklockan och ge den till min sambo. Har hör aldrig sin klocka (mobilen) när den ringer, och eftersom jag vaknar av det där hemska ljudet så måste jag väcka honom innan jag blir total galen!

Efter det är hela dagen förstörd!

Därför skulle det vara perfekt om jag kunde ge honom denna :)

2009-11-03 @ 23:51:29


URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/


Postat av: AMANDAa

Den har väckarklockan skulle vara perfekt för mig, eller rättare sagt till min pojkvän! Han vaknar inte av sitt alarm på mobilen och ibland så ringer det inte över huvudtaget. Så JAG får alltid ringa honom tills han svarar på morgonen, även fast det inte är jag som ska gå upp!



Hade vart bättre om han hade en väckarklocka! Håller tummarna, så att jag kan få mer än 5 timmars sömn om natten! kram :)



Har länkat dig i inlägget om influensan och lagt till att du har en tävling!



http://amandamanderstedt.blogg.se/2009/november/svininfluensan-har-funnits-i-2ar.html#comment

2009-11-04 @ 00:50:47


URL: http://amandamanderstedt.blogg.se/


Postat av: Alexandra

Hellu =) Jag vill jätte gärna vara med och tävla. Jag borde vinnna för att jag inte äger någon väckarklocka + att jag aldrig vinner tävlingar :(

2009-11-04 @ 15:12:29


URL: http://laalexandra.blogg.se/


Postat av: Dessan

Den vore perfekt till mig bara för att jag är så jävla morgontrött och tar mig aldrig upp ur sängen! Vaknar aldrig av den dåliga väckarklockan jag redan har, plus att den kan byta tid av sig själv ibland. Därför skulle den passa mig hur bra som helst.



Om jag vinner kan jag även lova dig en ny GRATIS bloggdesign ;)

2009-11-05 @ 13:02:10


URL: http://thegreatpassion.blogg.se/


Postat av: Helena

Grymt snygg klocka, skall försöka mig på en motivation då :) Vore grymt mycket skönare att vakna till en klocka med harmoniskt ljud istället för mobilens skräll, dessutom måste jag göra det 2 ggr/morgon. Vaknar första gången för att väcka min pojkvän som skall upp till arbetet, somnar om och vaknar igen för att jag själv måste upp till plugg/arbete. Går med konstant PMS pga. mobilens väckarklocka, som ej går att byta signal på. Tror att med klockan vaknar man med ett lugn i kroppen istället för en hjärtinfarkt.

2009-11-05 @ 13:07:05


URL: http://loovelyangel.blogg.se/


Postat av: Sannas Fotografi

Åh, hade varit sjukt bra med en sådan där klocka :9



Jag hatar att vakna till ett skrapt mobilalarm, som gör att man vaknar med hjärtat i halsgropen! Älskar ju att få ta det lugnt på morgonen och bara gå upp och njuta, så varför inte starta dagen med en sådan bra klocka!

2009-11-05 @ 19:31:01


URL: http://emmotsanna.blogg.se/


Postat av: evamar - tävlingsblogg

Vilken fantastisk klocka.



Hos mig stiger Älsklingen upp först. Han ställer sin väckning kl 5.30!!! Sen snoozar han i en halvtimme innan han motvilligt stiger upp. Tyvärr vaknar han inte av klockans aggressiva signal utan först när han får min armbåge i sidan. Nu har jag drabbats av en inflammerad slemsäck i armbågen så armbågen är inget alternativ. Nu skriker jag alltså diverse elaka tillmälen tills han slår av signalen. Alltså kommer jag antagligen snart att drabbas av antingen akut heshet eller minst lika akut ensamhet. Med lite mysigare signal kan vi kanske fortsätta att sova tillsammans utan att jag tappar rösten.



PS: Jag länkar i min tävlingsblogg:



http://evamar.blogg.se/2009/november/vackarklocka-10-november.html

2009-11-05 @ 20:27:03


URL: http://evamar.blogg.se/


Postat av: Millah

Vilken härlig klocka.

Både jag och sambon skulle vara i behov av denna.

Eftersom att vi inte har någon väckarklock och vi gillar att sova länge och har svårt att ta oss upp när vi inte har någon väckarklocka. Så det är inge roligt om man råkas försova sig till jobbet som man precis har fått. Så denna vore perfekt och skulle rädda våra morgonar..



KRamar

2009-11-05 @ 20:33:28


URL: http://millahoman.blogg.se/


Postat av: Sanna

Varför ska jag vinna? Jo därför att jag aldrig har haft en väckarklocka. Jag ligger alltid med mobil på min stol bredvid sängen och det innebär att den ligger vid mitt huvud under natten, och strålning är ju inte det bästa.. Sen så blir jag alltid irriterad över mobilens alarmsignaler och skulle verkligen behöva en väckarklocka. Denna verkar underbar, speciellt med naturljud eftersom jag älskar det, ingenting är mysigare än att vakna till det! Jag går ju fortfarande i skolan så det är nog mycket bättre att vakna till en väckarklocka än en mobil. :)



Jag har även länkat här: http://sannastavlingsblogg.blogg.se/2009/november/vackarklocka.html#comment

2009-11-05 @ 21:31:31


URL: http://sannastavlingsblogg.blogg.se/


Postat av: suss

Ja, fick man vakna av naturljud, så vore chansen betydligt större att man fick ett bättre morgonhumör. Summertonen på min klockradio blir man vansinnig på, och kör man radion så är det alltid någon värdelös låt som spelas just då. Vågbrus, det vore grejer det!

= )

2009-11-05 @ 21:39:07



Postat av: Jessica

Åh vilken härlig klocka! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Den här klockan skulle vara bra för just mig för att jag inte har någon väckarklocka utan istället får använda min mobil som är både tråkig och har en hemsk signal. Inget vidare att vakna upp till. Jag skulle så gärna vilja vinna den här väckarklockan för att det vore så underbart att få vakna upp till ljud från naturen och det skulle verkligen göra min morgon till något att se fram emot. =) Skulle bli så glad om jag vann!



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/november/vinn-en-vackarklocka-med-naturljud.html#comment



Hoppas på tur!

/Jessica

2009-11-05 @ 22:06:32


URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/


Postat av: Anki

tänk att då kunna få vakna HARMONISK!!! jag har inte träffat på /haft NÅGON väckarklocka som inte gör att man vaknar med ett ryck o knoppen o kroppen i uppror!! så denna skulle vara HELT UNDERBAR att vinna!!!

2009-11-05 @ 22:33:03



Postat av: Anna-Lena

Hej!

Wow, vilken häftig klocka.

jag skulle verkligen bli glad om jag vann den,

men mina två småkillar skulle nog bli ännu gladare och tycka att den var otroligt vacker.

Hoppas nu på turen så vi kan vakna mysigt med denna klocka.

Mvh/Anna-Lena

2009-11-05 @ 22:38:38


URL: http://anna-lenanumberone.blogspot.com


Postat av: Malin R

Hej! Vill självklart vara med även jag och länkar också så att fler hittar hit på: http://villduvinna.blogg.se/2009/november/vackarklocka-med-naturljud.html



En väckarklockas signal är det värsta jag vet,

att de dessutom ofta är fula, är ingen hemlighet!Jag är tagen med storm och vill gärna denna snygga sak vinna,

så jag får ett mysig sken & kan höra vattenfallet rinna!



Nu håller jag tummarna! Ha det bra så länge!

Kramar Malin

2009-11-05 @ 22:40:21


URL: http://villduvinna.blogg.se/


Postat av: monia ♥ att leva med jävulen

Jag lider av svår stress och när min väckarklocka tjuter med sin hemska signal vaknar jag med hjärtklappning. Det funkar än så länge, men det är inte bra för min kropp att vakna med dessa ryck och stress varje morgon. Jag skulle behöva en väckarklocka med lugna harmoniska ljud så jag kan hantera stressen och prestera bättre i skolan! :)



jag har länkat dig här:



http://moniastavlingsblogg.blogg.se/2009/november/tavling-hos-zean.html



kram Monia

2009-11-05 @ 23:00:11


URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/


Postat av: Amanda

Jag har jättesvårt att vakna ordentligt på morgonen och blir bara sur av alla jobbiga "vanliga" väckarklockor. Pip, ringningar och gälla signaler är ingen bra start på dagen precis. Att istället få vakna av ljudet av vågor skulle vara helt underbart :)

2009-11-05 @ 23:22:25


URL: http://mjuppi.blogg.se/


Postat av: Saga

Jag lyckas alltid försova mig till skolan. Den här klockan skulle hjälpa mig extremt mycket.



Om det är ljud av vatten kommer jag reagera på det ljudet och bli kissnödig och då måste jag ju gå upp på morgonen så det här skulle verkligen vara toppen! xD

2009-11-05 @ 23:34:19


URL: http://sagapaga.blogg.se/


Postat av: Susanne

Skulle bli en mycket mysigare start på dagen om jag fick vakna till ljudet av ett rinnande vattenfall, än till ljudet som min klockradio har. Den ger en ett bultande hjärta varje gång! Har tänkt slänga ut den många många gånger,...men så blir det aldrig av. Så jag hoppas på jättetur!!!!

2009-11-06 @ 07:06:58



Postat av: Natalina

Jag vill vara med och jag vill vinna den för att jag behöver komma upp på morgonen med ett gott humör och det gör jag inte med den gammaldagsklocka som jag har.



Mvh Natalina

2009-11-06 @ 10:36:03


URL: http://natalinasliv.blogg.se/


Postat av: Cecilia

Även jag vaknar av en gäll mobilsignal! Oftast iallafall. Ibland bryr den sig inte om att ringa så om min sambo inte ska upp innan eller samtidigt som mig sover jag oroligt för jag är rädd att den ska strunta i att väcka mig.. Just den här klockan skulle iallafall vara bra för mig av tre anledningar. 1) Lampkontakten sitter vid dörren så den av oss som lägger sig sist får famla i mörkret för att hitta till sängen. Det ser ut som att den mysiga klockan skulle kunna fungera som ledljus åt oss. 2) Vi har ingen klocka i sovrummet och det vore såklart smidigt att kunna veta tiden även där om mobiltelefonen är urladdad eller ligger och skräpar någon annanstans. 3) Vi bor vid en trafikerad väg och det vore helt underbart att kunna vakna skönt till naturljud på morgonen! När man bor i stán kan det behövas lite natur i vardagen..särskilt på vinterhalvåret när livet alltid tycks vara emot en av någon mörk anledning..

2009-11-06 @ 14:13:21



Postat av: Jenny

Klockan skulle vara bra för mig som är stressad från det att jag stiger upp tills dess att jag går och lägger mig igen. Betydligt mer avslappnande att vakna upp till vågbrus än till ett öronbedövande, krigslarmsliknande dån.

2009-11-06 @ 15:16:41



Postat av: Nelly

Åh, jag skulle verkligen ha nytta av denna! Varenda (nästan) morgon vaknar jag av ett högt pipaktigt ljud från väckarklockan, och jag skvätter till lika mycket varje gång, det leder ju till att jag blir mer sur än vanligt under morgonen, så jag brukar inte vara så poppis då ,haha!

2009-11-06 @ 15:31:07


URL: http://nellym.blogg.se/


Postat av: Lillan

perfekt kolcka! klart jag vill vinna. jag är lättväckt, sambon är inte lika lättväckt men han vaknar av min klocka iaf på morgonen 4.30 när jag kliver upp!! å han som jobbar kväll uppsakattar inte att vakna då. men dena klockan vore ju perfekt att vinna!



trevlig helg påre!

2009-11-06 @ 16:19:29



Postat av: Gabbies

Hej! Jag vill gärna vara med! Jag har så svårt att komma upp på morgonen, kanske kan denna klocka hjälpa mig. Det är så härligt med naturljud så då måste jag ju vakna =). Plus att om det är ljud av vatten kommer jag bli kissnödig och då måste jag ju kliva upp.



Hoppas på tur!



Ha en bra helg!



Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag är gärna med och tävlar, jag vaknar alltid så häftigt på morgonen av min hemska väckarklocka. Fast jag har ställt den på radio så skränar den alltid.



Skulle bli superglad om jag vann klockan



Har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2009/november/vinn-klocka-2.html

2009-11-06 @ 18:42:08


URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/


Postat av: Selma

Hejhej! =)



Åhh vilken underbart söt klocka! Den rosa var såå fin!



Jag skulle bli jätte glad om jag vann för att det skulle vara skönt att för en gångs skull inte hoppa upp vättskrämd på morgonen när väckar klockan ringer med sitt evigt pipande ljud ._.

Om jag fick vakna av ljudet av ett vattenfall och sedan se den söta väckarklockan så skulle jag vara på mycket godare humör =)



Håller tummarna!!



Kraam ^^

2009-11-06 @ 19:10:14



Postat av: Thi Anh Van ♥

Jag vill vinna denna underbara, söta klockan därför att jag har alltid i mina dar använt min mobils alarm klocka för att stiga upp på morgonen. Det höga ljudet och volymet får mig att vakna upp på ett obekvämt och otrevligt sätt. Jag har tröttnat på det otroliga irriterade ljudet och skulle mer än gärna vilja ha en riktig alarm klocka som kunde väcka mig med ljudet av det rinnande kristall blåa, klara vattenfallet eller varför inte ljudet av fåglarnas underbara kvitter i regnskogen?

En skön, mysig känsla att vakna upp på morgonen med ett glatt humör! Jag kan till och med se det framför mig! :)



Jag skulle bli världens lyckligaste lottad om jag vann! :) Håller alla tummarna, stortårna & liltårna till tusen! :) Kramar!



här är länken till tävlingen:



http://www.asiansisters.blogg.se/2009/november/hosttavling-hos-zean.html#comment

2009-11-06 @ 19:20:49


URL: http://asiansisters.blogg.se/


Postat av: AnnaC

Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag vann skulle jag ge den till min sambo som har så himla svårt för att vakna på morgonen (kan iofs ha någonting att göra med att vi har en bebis i huset...) Men kanske skulle han vakna lättare på morgnarna med den där. Håller tummarna =)

2009-11-06 @ 19:30:45



Postat av: Josefine

Åh, denna väckarklocka skulle vara perfekt att ge till min pojkvän i julklapp :) Han har länge velat ha en "fränare väckarklocka" men vi har inte riktigt hittat någon passande. Den här känns som något helt i hals stil. Att vakna till ett rinnande ljud av vattenfall är nog mycket trevligare än dom jobbiga mobil signalerna vi har nu! Att den lyser var ju också super bra till mig som är mörkrädd. Då kan den lysa upp lite grann i ett mysigt ljus ju :) Puss & kram / Josefine

2009-11-06 @ 19:36:34


URL: http://xjosefinex.blogg.se/


Postat av: Isabell

Vilken häftig tävling!

Klockan skulle passa mig jättebra eftersom jag alltför ofta vaknar med ett ryck på morgonen, för att jag har klockradion på. Har man otur så spelas en skränig låt och då vaknar man med hjärtat i halsgropen vilket inte känns som ett bra sätt att börja dagen på... Hade jag en sån här fin klocka skulle jag mest troligen vara på bra humör på morgonen! :)

2009-11-06 @ 21:51:34


URL: http://isabellicious.blogg.se/


Postat av: Petratra

Jag är med i tävlingen:)



- Jag skulle behöva klockan för att jag lider av sömnlöshet och sover inte många timmar per natt, då är det viktigt att vakna på rätt sida för att orka med dagen. Skulle vara mysigt att ha en sån här klocka:)

2009-11-06 @ 22:01:57


URL: http://pivii.devote.se


Postat av: Maria

Jag ar garna med och tavlar om klockan :)



Varfor den skulle vara bra for mej? Tjaa, man skulle ju i alla se en aning mer fram emot att vackarklockan skall ringa pa morgonen ;)

2009-11-06 @ 22:15:13



Postat av: Dorion

Åh, vilken underbar tävling med en fantastisk vinst. Detta skulle jag vilja ha, skulle passa mig perfekt att vakna till något fågelkvitter eller liknande som inte är sådär störande som andra väckarklockor utan får en att vakna med ett leende och undra vad det är för fågel som sjunger utanför fönsret :)

2009-11-06 @ 23:10:50


URL: http://www.daredesign.se


Postat av: sandra

den skulla vara bra för mig för att.. den måste bli min!



http://benjerryglass.blogg.se/?tmp=07092302

//sandra

2009-11-07 @ 09:23:41



Postat av: Sandra

Vilken toppenfin tävling!

Jag skulle vilja vinna denna suveräna klocka för att jag är så morgontrött. Jag blir alltid så förbannad när min väckarklocka börjar pipa högt som tusan att jag svär inombords några gånger innan jag kommer mig för att stänga av den (och sova vidare en stund till).

De gånger jag sover med min pojkvän har jag lättare att stiga upp på morgonen, men nu har han ett jobb som gör att han inte kan sova hemma hos mig lika ofta som förr.

Nu håller jag mina tummar! :)

2009-11-07 @ 12:38:07



Postat av: Linda

Jag vill vara med och tävla :)

Jag har haft min nuvarande väckarklocka i många många år så det skulle vara roligt med en ny fräsch en :)

2009-11-07 @ 13:31:39



Postat av: Tova

Åh, härlig tävling :)



Har alltid drömt om ett sätt att få vakna på ett naturligt och harmoniskt sätt, och slippa svära åt det irriterande tjutandet och drämma väckarklockan i golvet varje morgon av ren ilska...

Kanske kan detta vara ett sätt att äntligen få varje morgon att kännas som en skön helgmorgon :)

2009-11-07 @ 14:21:28


URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet


Postat av: bea

haha inget gör väl en så sur som väckarklockan på morgonen. Det skulle vara kul att vakna upp glad och pigg förengångskull ^^

2009-11-07 @ 15:41:15



Postat av: Cizzi

Hej jag skulle bli så glad om jag fick äran och vinna den söta väckarklockan.Just nu använder jag min iriterande mobil som alarm klocka. Och det är något man blir sur över på morgonen när det ringer upp mig.Och mitt morgonhumör är värkligen inte på topp.Därför tror jag att den väckarklockan skulle passa mig med ett mjukt väckande ljud.Tror faktist mina morgon stunder skulle se bättre ut.Flygga upp som en glad fiskmås när jag hör våggorna slå mot klipporna.

2009-11-07 @ 21:53:13



Postat av: V I L J A - Släpp aldrig dina drömmar ♡

Oj! detta låter helt underbart i en sann morgontrött persons öron. Tänk att få vakna upp till härliga naturljud, rinnande vatten eller harmoniska vågor.



Med denna fantastiska klocka kanske till och med jag kan ta mig upp ur sängen på morgonen utan att Mamma behöver komma upp och i princip släpa mig ner till frukosten...



Håller alla tummarna nu och hoppas på lite tur!

Mogonstund har guld i mun sägs det ju, kanse kan jag få uppleva det? :)



KRAM!

2009-11-08 @ 01:18:17


URL: http://viljasvarld.blogg.se/


Postat av: leopardia

Jag är rätt lättväckt och har oftast inga problem med att vakna till temasången till james bond - ja, det är den låten min mobil har valt och att vakna mitt i en actionrulle funkar bra för mig, visst nu kanske det låter som att jag behöver lugn och ro och avslappnande vattenfall, men faktiskt så vill jag vinna den här klockan åt världens bästa bror. Dvs min bror, som inte alls mår bra av att vakna på mornarna och jag har föreslagit förut att han kanske skulle behöva en lite mildare väckningsform än den han använder sig av, så jag tycker den här klockan låter väldigt mycket passande. Han bor nere i skåne dessutom och är egentligen en son av Bergslagen, så han saknar ju lite 'äkta' natur, som vi brukar säga.

2009-11-08 @ 16:38:13


URL: http://leopardia.webblogg.se/


Postat av: marty

hej hej. jag bor i stan just nu pga plugg. är uppvuxen på landet. och skulle vara perfekt att vakna till mer lantliga ljud. :).. vill ha vill ha.. :):)

2009-11-08 @ 16:39:59



Postat av: Malin

Jag är gärna med! :)

http://maulun.blogg.se/2009/november/vackarklocka.html



Jag skulle vilja vinna den här för jag hatar att vakna av starka ljud som får en att få panik och tycker de är mycket skönare att vakna "mjukt". Tror att den här klockan skulle leva upp till mina förväntningar och jag skulle jätte gärna vilja ha den! :)

2009-11-08 @ 22:41:20


URL: http://maulun.blogg.se/


Postat av: Karolina

Varför klockan skulle vara bra för just mig? Jag har börjat få svårt att komma upp på morgonen och händer ofta att jag inte hör mobilen ringa och de är inge bra alls. Så något nytt skulle behövas för att få upp mig i tid och inte sova bort dagarna.

2009-11-09 @ 11:06:07


URL: http://viktkampen.blogg.se/


Postat av: FRIDA KANSKE

är jättegärna med och tävlar:D



den skulle vara jättebra för min pojkvän så han kommer upp ur sängen nån gång hahaha:)



mvh frida:D

2009-11-09 @ 12:33:41


URL: http://fridaosv.blogg.se/


Postat av: johanna-sofia

jag har en väckarklocka men den får mig alltid att flyga upp i luften så fort den sätter igång att ringa, ljudet är alltid extremt högt! skulle vara bättre med en sån väckarklocka som du lottar ut, dem verkar skit bra (:

kram johanna-sofia

2009-11-09 @ 15:06:22



Postat av: elin

Gud vilken bra tävling! precis vad jag behöver. Just nu vaknar jag av en sjukt dyrg hög alarmsingnal och jag blir bara irreterad när jag vaknar och då blir min dag förstörd.. Jag skulle bara vilja vakna av ett härligt ljud och gå upp och sätta på mig mina morgonen tofflor och bara njuta av morgonen. Gud vad härligt <3



Den rosa var ju otroligt söt.



länk:

http://ssockertopp.blogg.se/2009/november/en-otrolig-bra-tavling-hos-zean.html

2009-11-09 @ 20:37:15


URL: http://ssockertopp.blogg.se/


Postat av: Anne B.

Skulle vakna till mjukare ljud istället för en skrikande väckarklocka. :)

2009-11-10 @ 10:25:37


Talk to me

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din bloggadress:

Det jag ville säga är att:

Trackback