>

I jakten på den vita julgranen...




Kl . 10:15  imorse var jag på väg till älsklingen för att dricka morgonkaffe med honom på hans jobb... (ja , jag är världens underbaraste flickvän)

Jag var den enda bilen på vägen !!!
Det kändes som att hela Stockholm festade igår förutom mig !!! Så jag (läs: den morgonpigga underbara flickvännen) var ändå tvungen att svära lite för mig själv (driving anger) då alla trafikljus verkade också fortfarande sova eller har världens baksmälla !

2 timmar senare begav jag mig 4 mil söderut fast besluten om att hitta en vit julgran och hamnade i den bästa byggvaruhuset (enligt mig) Hornbach !!!

På julavdelningen fanns det  såå många gulliga saker att jag ville ha allt men då skulle mitt hem se ut som är uppiffad 
coca-cola lastbil !!! 

Dom hade ett bra urval av julgranar men då jag är lite känslig mot riktiga granar plus att jag är allergisk mot alla små stickor som ramlar av hela tiden , fastnar under strumporna och kräver att jag damsuger varje dag den närmaste månaden beslutade jag mig att köra på en i plast - en vit sådan...
Hade velat en i vitt förra året men vi blev så hetsiga över att få julpynta så det verkade vara enklare att gå ner till källaren och packa upp den gröna plastgranen från året innan.

Iallafall på Hornbach fanns det i ingen vit julgran.

Därifrån åkte jag till Kungens Kurva. In i folkmassan , trängades om parkeringar, kundvagnar, hetsiga medmänniskor...yes you know...

Det verkade vara ett gemensamt motto idag "spend money - ALL the money!"

Ikea var heeelt otänkbar idag ! Såååå mycket människor ! När jag såg att IKEAS alla (och då menar jag ALLA) parkeringar var propfulla tittade jag bara bort och åkte till Rusta !

Vad händer när jag kommer fram?
Jo dom rosa julgranarna finns kvar ! Dom glittriga (silver) granarna finns kvar , dom vita julgranarna finns INTE kvar!!!

Får tag på en stressad rusta anställd : "Tyvärr dom är slutsålda överallt i Stockholm - säger han,ny leverans nästa vecka!"
Jag får en chock ! Nästa vecka ?!?!? Jag vill inte vänta till nästa vecka ! IT`S NOW OR NEVER!!!

Får tag på ett rusta -tidning och sätter mig i bilen.

Fast vi bor i Stockholm så har vi bara 4 Rusta i hela Stockholm (med 4 till 8 mils avstånd mellan varandra)

Jag ringer till deras kundtjänst, en jättesnäll tjej svarar och gör mig glad då hon berättar att en Rusta butik har fått leverans idag på vita julgranar!

Gissa om jag blev öveeerlycklig !!!

En halvtimme senare var jag framme och nu är jag lycklig ägare till en vit julgran !!!

En vild gissning : 40% av alla Svenska hushåll i år kommer att ha en likadan...en vit...men men vi får se vem som lyckas klä den v



Kommentarer

Talk to me

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din bloggadress:

Det jag ville säga är att:

Trackback