>

Vinn Fotoalbum "I Love Memories" !!!


Lagom till alla hjärtans dag drar jag igång en ny tävling där du kan vinna ett fotoalbum !

Tävlingen pågår till och med  lördagen den 13e februari.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att berätta vilket är ditt finaste minne...

Länka gärna och glöm inte att skriva din email adress!

Lycka till !!!




Kommentarer


Postat av: Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Jag har många fina minnen, och allra helst tillsammans med min pojkvän. Dagarna då vi var i Turkiet och samtidigt förlovade oss är svårslaget :) En förlovning hade varit på tal tidigare, men det var först när vi befann oss i Turkiet som vi började prata om det på riktigt. Efter några timmar på stranden under gassande sol letade vi ringar och hittade ett par som stämde överens med vad vi önskade oss. Ringarna slogs in i en liten ask och vi planerade att vänta någon dag innan vi utbytte ringarna. Tror du vi klarade det? Haha nej. Den natten öppnade vi asken, och Finaste gick ner på knä innan han satte ringen på mitt finger. Ungefär som i någon film, och jag var (läs: är) lyckligast i världen.



2010-02-01 @ 15:45:04


URL: http://ellerenellen.blogg.se/


Postat av: Emma

Finaste minnet är den 20 Augusti 2009 då våran son Eddie föddes var helt underbart när man fick upp honom på magen och tillbringa första dagarna med honom och förstå att han är verkligen våran och vi får ta med honom hem !!! Och ett fotoalbum vore perfekt och ha alla kort på honom i...



mvh emma

2010-02-01 @ 16:59:34


URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html


Postat av: Gabbies

Jag vill vara med o hoppas på bättre tur denna gång. Mitt finaste minne är alla minnen jag och min sambo har från vår semester i Visby sommaren-08. Det var första semester tillsammans och den var helt underbar och strålande väder hela veckan vi var där.



Länkar: http://coolatavlingar.blogg.se/2010/february/fotoalbum.html



Hoppas på tur!



Postat av: Tusensköna

Jag måste säga min första resa till Cypern tillsammans med min mamma och pappa. Jag var tio år och hela resan har ättrat sig fast på mitt minne. Vi bodde på fint hotell precis intill stranden och jag minns hur jag tillsammans med min familj var riktigt riktigt lyckliga.



Tyvärr gick min pappa bort två år senare, jag var blott 12 år gammal. Jag bär dock med mig detta Cypern-minne och plockar fram det då och då, en liten tröst i all sorg.



Vetskapen av att mina minnen tillsammans med min pappa är väldigt begränsade gör att jag verkligen vårdar de få jag har. De minnerna jag har kan ingen ta ifrån mig, men tyvärr får jag inte möjligheten att skapa flera minnen med honom.



Tack än en gång för ännu en skoj tävling och en mycket läsvänlig blogg :)

2010-02-01 @ 18:58:28


URL: http://www.tusenskona.wordpress.com


Postat av: Love and be proud

Min finaste minne är när vi kom hem med vår nyfödda son i somras!! :)

kram.

2010-02-01 @ 19:31:15


URL: http://lovebeproud.blogspot.com/


Postat av: evamar

Eftersom jag är anonym i min blogg vill jag inte berätta om mitt finaste minne här, eftersom det kanske skulle avslöja vem jag är.



Länkar ändå:



http://evamar.blogg.se/2010/february/fotoalbum-13-feb.html

2010-02-07 @ 12:55:47


URL: http://evamar.blogg.se/


Postat av: Stellans.

Jag har många fina minnen. Säkert miljontals. Men det finns ett jag minns som är starkt och gör mig tårögd varje gång jag tänker tillbaks.



Jag och min vän Emma hade haft en stort bråk. Vi hade varit på Åland tillsammans med lite vänner och hade blivit osams där. Vi hade aldrig bråkat förr, då vi känner varandra så väl och vet varandras brister och fel. Men denna gång blev det ett rejält tjaffs. Vi pratade inte på hela bilresan hem från längst in i Ålands skogar. Inte ett ljud sa vi till varandra när vi kom hem heller.

Dagarna gick, och det blev jobbigare och jobbigare. Vi var vana att prata varje dag och träffas minst lika mycket.



Vi båda är lika stolta av oss, så vi hade båda bestämt oss för att INTE säga förlåt först.



Det gick 4 dagar efter Ålandstrippen. Och jag satt i soffan hemma och tittade på TV. Helt plötsligt plingar det till i min mobil, och jag har fått ett sms från Emma. Det stod: "Öppna dörren och titta." Så jag gick till ytterdörren och öppnade. Jag blev alldeles chockad när jag stod där i dörren och kollade ut. Där låg den största blombuketten jag nånsin sett. Rosor i alla dess färger, och ett brev. Hon hade gjort ett kollage med bilder på oss och skrivit "jag älskar dig".



Jag föll ner på knä utanför dörren med blommorna i handen och bara grät. Ringde upp Emma när jag lugnat ner mig.



Sen dess har vi aldrig bråkat igen.

Skulle jätte gärna vilja vinna detta fotoalbum så jag kan spara alla bilder tillsammans med Emma, och sen ge det till henne på alla hjärtans dag. Det är väl trots allt min tur och ge henne något minnesvärt!

2010-02-07 @ 13:51:41


URL: http://stellans.devote.se


Postat av: Sandra

Jag vill delta!

Mitt finaste minne måste nog vara när jag för ett år sedan åkte på biståndsarbete till Kenya. Det var en utrolig upplevelse och jag har aldrig varit så lycklig som då.

2010-02-07 @ 14:00:34



Postat av: mathilda

mitt finaste minne är....när jag fick uimmgår en hel helg i stockholm med en kille jag var så otroligt käri

vi gick på restugrang,mystre med en film i soffan och hade det helt enkelt jätte kul

det finns så många med kompisar familj

skulle kunna skriva i timmar

kram och jag skulle bbli såååå himla glad om jag vann

2010-02-07 @ 16:49:51


URL: http://filmfrek.blogg.se/


Postat av: Mamma Mia

Mitt sorgligaste men samtigigt finaste minne är min systers lilla dotter, hon var så söt, men för sjuk för att klara av livet..nu springer hon i paradisets lustgård tillsammans med min mor, min mor drunknade när jag var 9 år..men i djupet av mitt hjärta finns dom alltid kvar..

2010-02-07 @ 17:30:40



Postat av: [email protected]

måste vara när jag och min sambo blev tillsammans. En strand. Varmt vatten. Två handdukar och händer som letar sig in i varandra = )

2010-02-07 @ 17:46:23


URL: http://erturesmycken.blogg.se/


Postat av: ElinArmour

Mitt finaste minne är när vi var och hämtade hem min vovve Wilma.

Det var kärlek vid första ögonkastet & jag blir varm i hela kroppen när jag tänker tillbaka på det :)

2010-02-07 @ 18:18:58


URL: http://elinarmour.blogg.se/


Postat av: Jenny Ö

Ett av mina finaste minnen är då jag klippte och klistrade ihop 100 hjärtan med olika motiveringar till varför jag älskar min pojkvän och tejpade upp dem i taket i vårt sovrum...Med en ros på sängen och hjärtkonfetti runtom blev det superfint!

Han blev otroligt överraskad då han kom hem och skulle gå och byta kläder.

2010-02-07 @ 19:22:59



Postat av: Lene-Therese

Mitt finaste minne är när jag mötte Martin, han stod där med sina fantastiska ögon riktade mot mig nästan hela kvällen.

2010-02-08 @ 09:08:04


URL: http://lenetherese.blogg.se/


Postat av: JENNIE - EN ANNORLUNDA BLOGG

Mitt finaste minne är nog när jag blev tillsammans med min pojkvän. Vilket är exakt ett och ett halvt år sedan på alla hjärtans dag. Vi var båda väldigt unga, jag var 16 och han var 17. Jag hade inte haft något riktigt förhållande innan men jag kände att något var på gång men jag vågade inte riktigt ta steget. Vi träffades varje dag i säkert tre veckors tid och en dag tog han det där extra steget och kysste mig. Just i den stunden visste jag att jag funnit kärleken. Den berusande känslan kommer jag aldrig glömma och jag hoppas att alla får uppleva den någon gång i livet.

2010-02-08 @ 12:55:19


URL: http://jenniesplace.blogg.se/


Postat av: Emelie

jag är gärna med :)

Mitt finaste minne är min första dejt med min nuvarande pojkvän! Vi har snart varit tillsammans i två åt

kram

2010-02-08 @ 17:04:27


URL: http://egoistiskbrunett.blogg.se/


Postat av: Karolina

Hej!

Ett av mina finaste minnen är när jag och mina tre bästa vänner var till en sommarstuga vid ett träsk. Vi sov över där och skrattade varje minut. På morgonen nästa dag steg jag och min bästa vän upp tidigt och for ut och ro med en båt. Vi märkte att vi hade blivit utlåsta så vi tog en stege och klättrade upp till ett fönster på andra våningen där våra vänner låg och sov. Vi knackade på fönstret tills det vaknade och då kom de och släppte in oss. Fina minnen från sommaren!

Kram!

2010-02-08 @ 17:54:16



Postat av: julia

Mitt finaste minna var när jag fyllde 14 år. min bästa vän sov över hos mig och på morgonen vaknade jag av en inspelad sång på hennes mobil där hon sjöng en egenkomponerad gratulations sång. har många bilder från den dagen som jag mer än gärna skulle sätta in i det fina foto albumet!:)

2010-02-08 @ 22:48:53


URL: http://juliasundstroms.blogg.se/


Postat av: TiFFy

Jag är gärna med och tävlar!

Hm..Ett riktigt fint minne..



Jag och min pojkvän (mitt ex numera :/ )

Hade bråkat hela dagen, av helt fel anledningar.

till slut så beslöt vi bara att sluta bråka, beställde hem pizza, och efter att vi ätit, så gick vi ner till stranden, barfota, båda två.

När vi var nere vid stranden så pratade vi ut, bad om ursäkt och sådant. Dagen efter när jag vaknade upp i hans säng, av att han försökte smyga in i rummet, då hade han köpt en stor bukett med rosor, och ett litet kort där det stod; I alla väder kommer jag alltid att stå vid din sida, även när du har fel.



Det är nog ett väldigt fint minne jag har, dock det enda jag alls har kvar av honom, är torkade rosor på väggen&en gammalt kort.

2010-02-09 @ 01:45:36


URL: http://tiffyss.blogg.se/


Postat av: lindha

Hej! självklart vill jag vara med i tävlingen! Mitt finaste minne är 16 juli 1999. Jag skulle få en lillebror & var faktiskt väldigt ledsen över det, jag trodde att mina föräldrar skulle sluta älska mig och jag hade bestämt mig för att hata den där ''ungen''. Men när dagen väl var där, då min mormor berätta för mig & min storasyster att mamma är påväg hem med min lillebror så stog jag ute & väntade vid brevlådorna, med resten av släkten. Jag var så glad ( trots att jag inte ville erkänna det ) & när jag såg bilen parkera där vi alla stog hoppade jag av lycka, när jag väl fick se min lillebror, liggandes där i famnen på mamma insåg jag att jag aldrig kommer sluta älska honom. Det var berättelsen om hur jag som 4åring blev storasyster till världens bästa lillebror. Han är nu 10 år & jag älskar honom så obeskrivligt mycket!

Varma kramar / lindha

2010-02-09 @ 13:25:36



Postat av: Olelsi / Nettan

Härlig tävling med fint pris som jag inte vill missa.

Mitt finaste minne är i från när jag fick reda på att vårt sommar/julbarn Viktor fick komma till oss första gången. Han kommer i från Kirjevsk i Ryssland, han har har varit hos oss många gånger. Han var 8 år han kom första gången. Vilken underbar grabb vi fick lära känna i vår familj. Skulle passa att få sätta in kort i från den tiden på honom och vår familj i albumet.



Länk:

http://olelsi.blogg.se/2010/february/vinn-alla-hjartans-fotoalbum-goor-snyggt.html



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

[email protected]

2010-02-09 @ 15:32:48


URL: http://olelsi.blogg.se/


Postat av: Tant Alexandra ^^

Jag har massa fina minnen men det första jag tänker på är detta!



Min kusin har en dotter som heter Nova. När hon va liten va jag där och hälsade på säkert varannan dag. Jag lekte och busade med henne jämt och när hon va väldigt liten.. Ett halvår högst så sträckte jag mig och satte mig därför på golvet. Och då satte jag henne på en stol och hon HÖLL BALANSEN! Värsta stora grejen tyckte jag eftersom jag inte vart med om så mycket under mitt då korta liv hhaha, jag och hennes mamma tog säkert 100 bilder för att fögylla denna stund. Nu i efterhand gapskrattar vi båda 2 när vi inser hur löjliga vi va :P Hon satt ju bara själv :D



Mycket trevligt minne.



Skulle va jättekul att vinna. Satt hela kvällen igår och sorterade bilder som jag skulle skriva ut så kommer väl till hands :D



Kram Alexandra

2010-02-09 @ 16:40:00



Postat av: Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥

Hej!

Jag är med och tävlar!



Oj..det var en svår fråga. Mmm..jag har massvisa fina minnen men den finaste är när min son föddes.

Att få vara gravid och vara med om en förlossning är underbart och riktigt kul om allt går bra dvs.

Det är svårt att beskriva hur underbart och coolt det är att vara gravid och få vara med om en förlossning man måste nog vara med själv och se och känna allt själv för att kunna förstår :)



Jag har även länkat din tävling i min blogg:

http://hanneler.blogg.se/2010/february/mamma-till-kevin-och-gravid-igen-tavlar.html



Kraam

H

2010-02-10 @ 14:48:20


URL: http://hanneler.blogg.se/


Postat av: sofia

Mitt finaste minne är den dagen då jag fick åka och hämta min hundvalp för 10 år sedan.. vi har varit bästa vänner sen den dagen då hon lekte med sina sylvassa tänder på en liten nalle som jag tagit med åt henne.

2010-02-10 @ 23:07:45


URL: http://sozzi.blogg.se/


Postat av: Caroline

De finaste minnet var när vår älskade son föddes! Helt underbart och total lycka - vi hade äntligen blivit tre!

2010-02-11 @ 12:11:12


URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/


Postat av: Cilla

Mitt finaste minne är när min sambo överraskade mig med en prinsesstårta där det stod skrivet "vill du gifta dig med mig?", och en ring.. Vi firade sedan lite extra med en kort förlovningsresa till New York. Jag har ännu inte skaffat något album till bilderna vi tog under den tiden så därför håller jag tummarna om det absolut mest perfekta albumet i din mysiga tävling!:)

2010-02-11 @ 13:31:40



Postat av: nathalie

Mitt finaste minne är min 17årsdag. Jag har aldrig upplevt så fullständig kärlek. (Finns otroligt många fler exempel men denna dag var bäst!!) Från början skulle min pojkvän jobba, mina kompisar kunde inte ta sig till mig, min familj kunde inte heller det.. Den enda kompisen var i Kroatien. Så jag var jätte ledsen precis innan min födelsedag.. Men dagen innan säger mamma att hon och syskonen ska komma och hälsa på! Min bästa vän Michaela kommer också! Och min pojkvän och hela hans familj var också välkomna på fika efter att han hade slutat jobba! Dagen började med en tripp på parken zoo med småsyrrorna och mamma (: Efteråt kom Mikkan och pojkvän + familj, dem stannade över fika allihopa och såklart blev det min favorit, jordgubbstårta som varje år! ^^ Efter fikat så åkte mamma och syskonen hem igen och Alex(min pojkvän)'s familj åkte också hem. Jag, Mikkan och Alex bestämde oss ganska sent för att sedan åka och bada i Borsökna och gick sedan den dryga milen hem i solnedgången! Suuupermysigt och båda två sov över, vi kollade på film, åt chips och tog det lugnt och sedan somnade jag i pojkvännens armar! Och på allt detta så fick jag jätte mycket fina presenter! Men kärleken från min familj, min bästa vän, min pojkvän och hans familj, den var oemotståndlig och dem gjorde min födelsedag oslagbar! Glömmer den aldrig! (: Ooj, det blev lite långt haha x) Drogs med i hela händelsen ^^



Jätte sött fotoalbum, skulle passa också för jag älskar att ta kort! fast vem gör inte de? ^^

2010-02-11 @ 20:10:12


URL: http://xnathalie.blogg.se/


Postat av: Alma

Oj, finaste minne... Jag har inget minne som är jättefint, men ett som sitter fast ordentligt är ett från ett läger i somras. Klockan var tre på natten och vi hade varit och dansat hela natten. Egentligen får man inte bada på nätterna, men vi var så varma att vi gjorde det ändå, bara drog av oss kläderna och hoppade i. Påkomna blev vi också:)

2010-02-11 @ 22:58:01


URL: http://baralillaalma.blogg.se/


Postat av: Ylva

Åh, har såå många fina minnen - en av fördleran med att ha ett bra minne ler

Men en tid jag alltid kommer se tillbaka på med ett leende är året jag fyllde 18. Det var då ALLT hände - studenten, festandet, första pojkvännen, första jobbet, en massa nya roliga kompisar... ah, jag blir nästan tårögd, men det var verkligen "the time of my life" och man hade inga bekymmer i världen ;)



Hoppas på tur, en del foton från den där tiden skulle definitivt få hamna i det fina albumet ;)

Kram

2010-02-12 @ 19:30:03



Postat av: Emma

Mitt finaste minne var när jag och min sambo förlovade oss för 7 år sedan.

Vi satt uppe på fästningen här i Varberg med utsikt över havet och solnedgången så gick han ner på knä.



Läs gärna min blogg också

www.emmachristinadahlin.blogg.se

2010-02-12 @ 20:23:58


URL: http://emmachristinadahlin.blogg.se/


Postat av: jessica

Åh så fint fotoalbum! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Mitt finaste minne är när jag var 16 år och åkte till England tillsammans med min bästa kompis och hennes mamma! Det var det roligaste som jag har varit med om och skulle så gärna vilja göra om det! =)



Kram!

/Jessica

2010-02-13 @ 00:12:41


URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/


Postat av: Sanna - [ s a o s. b l o g g. s e]

Mitt finaste minne är när min son föddes på kvällen den 29 November! Som vi hade varit förväntansfulla, längtat & undrar vem det var som bott i min mage i 9 Månader. Det var helt klart värd all smärta! <3

2010-02-13 @ 01:38:00


URL: http://saos.blogg.se/


Postat av: Lovisa

Mitt finaste minne är när jag och min pojkvän gjorde våran första utomlandsresa tillsammans. Det var jättemysigt, hoppas verkligen på flera.

2010-02-13 @ 10:28:27



Postat av: Anonym

Mitt finaste minne var dagen då jag och min sambo fick ett plus på graviditetstestet :) Det var en sån underbar känsla och vi var nog de två lyckligaste i hela världen den dagen. Jag önskar att alla någon gång får uppleva sådan lycka.

2010-02-13 @ 11:14:44



Postat av: Miranda [mitt liv, min blogg, mitt liv]

Mitt finaste minne är då jag hörde min döda bror ropa mitt namn i sömnen, det var som att det var på riktigt. Det kommer jag aldrig att glömma ♥

2010-02-13 @ 19:34:49


URL: http://mirandasdagbok.blogg.se/


Postat av: Linda

Vill gärna vara med och tävla och mitt finaste minne...har faktiskt tre stycken som alla är mitt finaste och det är självklart när mina tre älsklingar föddes. Finns ingenting som slår den känslan när man får barn :)



Hoppas på en massa tur:)

Linda

2010-02-13 @ 20:36:50


URL: http://familjengranberg.blogg.se/


Postat av: lullu

oh några minuter kvar! vilken tur att jag hann hit!

har sett tävlingen innan men har försökt klura ut sitt finaste minne är verkligen svårt! Man har ju så otroligt många!

Men mitt senaste fina minne är från igår faktiskt!

min familj och min vänner lurade mig riktigt rejält! Jag fyller nämligen år imorgon (den 14) så de ordnade en överraskningsfest för mig igår och OM jag blev lurad! jag anade verkligen ingenting, det var så otroligt fint av dem! Att se foto på mig när jag går in i rummet de finns i, är oslagbart! jag ser så rolig ut!hahah resten av klällen förgylldes i foton och var helt fantastisk :)

kram, lullu

2010-02-13 @ 23:47:06



Postat av: Tova

Mitt finaste minne är när jag första gången träffade någon jag tyckte riktigt mycket om (på det sättet, ja) -och jag plötsligt insåg att han kände samma för mig. :) Obeskrivligt, helt enkelt - jag behöver nog inte säga mer! :)



Kram & ha en fin kväll

2010-02-13 @ 23:54:19


URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Talk to me

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din bloggadress:

Det jag ville säga är att:

Trackback